Gratis verzending vanaf €30 in Nederland of in België vanaf €100

Over Ons

Wij zijn twee vrienden die altijd al gefascineerd zijn door voeding en welke invloed dat op je lichaam heeft. Veel mensen hebben een ernstig tekort aan essentiële vitamines en mineralen. Uit het verlangen om een verandering te brengen in deze tekorten is To The Bone Supplements ontstaan.

Al eeuwenlang hebben onze voorouders kennis vergaard op het gebied van voeding. In de huidige tijd wordt een zeer rijke bron vergeten, waar zij sinds mensenheugenis baat bij hadden. Dit zijn de organen van een rund die boordevol noodzakelijke voedingstoffen zitten.

Wij hebben ontdekt dat deze vergeten superfoods een belangrijke aanvulling kunnen zijn voor mensen die een dieet volgen, gezondheidsklachten hebben of streven naar een vitaal leven.

Onze producten, elk met hun specifieke eigenschappen, kunnen een grote impact maken op je gezondheid. Ze bevatten pure gevriesdroogde organen zonder toevoegingen. Hierdoor blijven de vitaminen, mineralen en cofactoren behouden. De supplementen worden gemaakt van uitsluitend grasgevoerde runderen van Nieuw-Zeelandse bodem. Deze runderen leven het hele jaar buiten in de vrije natuur. De kwaliteit van de organen is dan ook optimaal.

‘welcome to our tribe’

Arnoud en Wout

PASTURE RAISED IN
NEW ZEALAND

FREEZE-DRIED TO PRESERVE NUTRIENTS

GRASSFED AND
GRASFINISHED

Jouw winkelwagen